Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, probuje ogladnac piratow z karaibow na wywalamy (niby filmik trwa 2h - pewnie nie ma jeszcze polskich napisow ale nie przeszkadza mi to).

Bez jaj, wszystko sie ladnie laduje (youtube, piosenki itd.).

Ale na wywalamy pisze ze ten filmik dalej sie laduje :|

Juz od... 3h? :s

Wie ktos moze czy moje 2 zl ktore wydalem na to konto nie poszlo na marne ? :lol:

Albo gdzie ogladnac piratow z karaibow ?

Najlepsze jest to ze jak wpisuje ten link:

http://wywalamy.pl/index.php?q=main&w=ppdemo&v=Piraci_z_Karaibow_na_nieznanych_wodach

w wyszukiwarce to laduje sie godzinami

a wchodzac w niego bezposrednio laduje sie odrazu - ale wyskakuje ze nie jestem zarejestrowany - a jestem zalogowany + aktywowane konto.

Wtf ?

Krótko mówiąc - mam aktywowane konto na tej po***** stronie ale nie moge ogladac filmu...

http://wywalamy.pl/index.php?q=main&w=ppdemo&v=Piraci_z_Karaibow_na_nieznanych_wodach

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

Mi tez sie normalnie laduje - tylko ze pisze ze nie jestem zarejestrowany a jestem i zalogowany rowniesz (aktywowane konto).

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

Jestem zarejestrowany oraz mam aktywowane - proste.

A ty jeżeli masz zamiar pisać takie odpowiedzi to w ogóle nie odpisuj bo nic nie wprowadzasz do tematu.

Napisalem juz do administracji - ogolnie widze ze strona lipna (nawet nie jest zakodowana zakladka pobierz oraz kontakt) ._.

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Opublikowano

Mialem dodac zeby nie proponowac kina ._.

Wiedzialem ze przynajmniej 1 osoba to zrobi - a jak widac nie chce mi sie czekac ;p Do kina tez pojde :E

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Opublikowano